PUBLICITAT

Activitats familiars

La cursa d'orientació Trobada Canillo-Ordino, ja té nova data de celebració

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al 27 de setembre

Per El Periòdic

Una família que ha participat en una edició anterior de la trobada Canillo-Ordino.
Una família que ha participat en una edició anterior de la trobada Canillo-Ordino. | ANA / J. D.

L'onzena edició de la cursa d'orientació Trobada Canillo-Ordino se celebrarà finalment el diumenge 29 de setembre, després d'haver-se ajornat al mes de juny a causa del mal temps. Aquesta nova data permetrà als participants gaudir d'una experiència plena d'aventura i natura a la zona del Coll d'Ordino, un lloc que ja és tradicional per a aquesta trobada.

La cursa, de caràcter familiar, consisteix a completar un recorregut passant per diferents punts de control marcats en un mapa i materialitzats en el terreny. L'objectiu és fer-ho en el menor temps possible. Els organitzadors han dissenyat dos recorreguts: un de més fàcil, pensat per a tots els públics, i un altre més competitiu per als participants més experimentats.

Les inscripcions per a l'esdeveniment ja estan obertes i es poden formalitzar fins al divendres anterior a la cursa, 27 de setembre, a les 19.00 hores, a través de la pàgina web https://eventselit.com/travesses-de-muntanya/cursa-orientacio-canillo-ordino/. A més, es podran fer inscripcions el mateix dia de la prova, in situ al Coll d'Ordino, sempre que encara quedin places disponibles. La participació està limitada a 80 persones, amb 40 places per al recorregut curt i 40 per al recorregut llarg.

El preu de la inscripció és de 10 euros per als participants a partir de 7 anys, mentre que per als menors de 7 anys és gratuïta. Tots els inscrits rebran un obsequi. El dinar, previst a l'aire lliure al Coll d'Ordino, es traslladarà a la sala Pere Caus de Canillo en cas de pluja. Els acompanyants que no participin en la cursa però vulguin quedar-se a dinar podran fer-ho abonant vuit euros.

El diumenge 29 de setembre, la jornada començarà a les 09.00 hores amb la recollida de dorsals i les inscripcions de darrera hora. A les 10.00 hores està prevista una sessió informativa de la cursa i l'entrega de mapes, seguida de la sortida, que tindrà lloc a les 10.15 hores. Finalment, l'entrega de premis amb podi es farà a les 13.00 hores, concloent una jornada plena de diversió i esport en família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT