Victòria sobre la botzina

• Jona dóna els tres punts a 25 segons del final i l'equip de De la Rosa tanca el 2010 a vuit punts del novè
EIVISSA

Carlinhos i Paulinho celebren un gol fa una setmana amb el Lanzarote Foto: TONY LARA

Patint, amb agonia fins el final, el BP es va endur ahir els tres punts de la pista del Space Gasifred Ciutat d'Eivissa amb un gol de Jona a 25 segons per al final, com si es tractés del tie break, per acabar 6-7 i sumar un nou triomf que manté l'equip de Xavier de la Rosa en la quarta posició, ara amb el novè classificat a vuit punts en el darrer partit del 2010 i de la primera volta en la Divisió de Plata.

Les dificultats que plantejaven una banqueta amb només Carlinhos, Cabinho i el porter suplent Aitor el quadre tricolor va saber gestionar les forces per sortir viu d'una pista que, certament, ha viscut nombroses derrotes aquesta temporada. Ahir, però, l'equip balear volia vèncer per iniciar l'any nou fora de les places de descens i va anar a totes.

El partit va ser una constant d'anades i tornades i va ser la major qualitat tricolor la que va acabar sent decisiva. Fins el descans igualadíssim 3-3 amb gols d'Alves i Leo –un d'ells de penal– per a l'Eivissa i de Carlinhos, Moisés i Paulinho per al BP.

En la segona part la dinàmica no va variar perquè tots dos volien els tres punts. Ni un avantatge de dos gols es va veure: Cabinho va marcar al 29 i Alves va respondre amb el 4-4 al 30; Clayton va marcar al 34 i quan el BP estava amb un home menys per l'expulsió de Cabinho en veure la segona groga... els problemes eren enormes perquè només quedava un jugador de pista i Aitor a la banqueta però Paulinho va poder empatar 5-5 al minut 37.

El tècnic local Hugo Nava va arriscar amb porter jugador fins que Clayton va marcar el 6-5 al 38 però en la següent acció Paulinho va completar el seu hat-trick i a 25 segons Jona va fer esclatar l'eufòria. Això continuarà... el 8 de gener, amb l'Arcebansa Zamora al Poliesportiu.