L'Andorra goleja el Balàfia 4-0 per acabar el 2010 vestit de líder

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Cristian Martínez, a la Seu. Foto: TONY LARA

El FC Andorra va tornar a golejar ahir en el darrer partit del 2010 a Aixovall contra el Balàfia (4-0) per sumar la quarta victòria consecutiva i finalitzar l'any com el líder en solitari després de quinze jornades.

L'equip de Richard Imbernón no va tenir la inspiració d'altres dies amb la pilota però va ser igual de letal que sempre de cara a porteria i va acabar desquiciant un equip jove i guerrer que no va venir al Principat a conservar el 0-0 inicial.

Els primers 25 minuts van ser frenètics, amb ocasions manifestes per inaugurar el marcador. Va començar avisant Ayala al minut 2, que en la segona rematada de taló va veure com un defensor treia la pilota a la mateixa línia de gol. Cristian va fer un gran control a la frontal però va xutar massa alt al 5 i al 10 de nou va creuar massa en un contraatac tri color. El seu homònim del Balàfia també va perdonar al 13 en una falta que va treure Ferran Pol, al 19 Cristian va tornar a fallar sol davant el porter i al 22 Emili va marcar en fora de joc i en la següent jugada el Cristian del Balàfia va perdonar davant Pol.

Després d'aquest allau va aparèixer un quart d'hora d'incertesa; semblava que tots dos equips intentaven recuperar l'alè després de tant frenesí i quan semblava que s'arribaria al descans sense gols Pujol va trencar el fora de joc i va cedir a Cristian perquè marqués a plaer.

El festival del jove internacional tricolor va continuar en la segona part. Cristian deia la setmana passada a la Seu que era el primer hat-trick que feia en la seva carrera i ahir va tornar a fer un altre. El segon gol al minut 60 en rematar de cap al travesser i després a dins. I el tercer –tot un golàs– al 62, previ contacte amb la creueta. Amb el rival ja rendit Èric va fer el quart en el descompte.