PUBLICITAT

Mercat de fixatges

Sergi Serrato fitxa pel MoraBanc Andorra i marxa cedit

L'andorrà de 22 anys jugarà el curs vinent al CB Santfeliuenc de Segona FEB

Per El Periòdic

Sergi Serrato fitxa pel MoraBanc Andorra.
Sergi Serrato fitxa pel MoraBanc Andorra. | MoraBanc Andorra

Sergi Serrato, andorrà de 22 anys i després de tenir un paper molt destacat amb la selecció els passats FIBA Small Countries disputats al Principat, ha firmat amb el MoraBanc Andorra per dues temporades, tot i que marxarà cedit al CB Santfeliuenc, on jugarà a Segona FEB. Cal destacar que, actualment, està fent la pretemporada amb el conjunt tricolor a les ordres de Natxo Lezkano.

El jugador s'ha format a la Seu d’Urgell fins a categoria sènior, per acabar fent el salt a la Lliga EBA (actual Tercera FEB) de la mà de l’Hereda-Ávila, on ha jugat les darreres dues temporades i ha fet 10 punts i 14 dígits de valoració de mitjana en aquest darrer curs. Dins de tots aquests anys, han estat diverses les ocasions en què Serrato ha format part de les seleccions nacionals de formació per representar al país en els tornejos FIBA. Cal destacar el darrer, en el qual el pirenaic va ser escollit dins del millor cinc inicial de la competició després de guanyar la medalla d’or al Pavelló de Govern.

El General Mànager del MoraBanc, Francesc Solana, ha valorat el seu fitxatge dient que "és una aposta del club, que ha arribat per la sensació de millora que ha tingut". "Està fent la pretemporada amb el primer equip i esperem que l’experiència sigui bona per a nosaltres i per a ell. Volem conèixer-lo en la part d’entrenar i competir en el dia a dia amb un equip professional, ja que és la primera vegada per a ell i estem veient com s’adapta", ha afegit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT