PUBLICITAT

Només la Molina evita una jornada pèssima per als corredors de la FAE

  • Laura Soulié és desqualificada en la IBU Cup 3 per no complir les mides dels espònsors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Huertas ?a l'esquerra? en el segon lloc del podi, ahir a la Molina Foto: PHOTOSET.ES

Només l'eslàlom FIS a la Molina amb els joves de l'equip masculí d'alpí va salvar ahir una jornada pèssima per als esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) ja que els millors exponents tricolors –els germans Soulié, Kevin Esteve i Roger Vidosa– no van poder completar les curses que tenien.

Sorprèn la desqualificació de Laura Soulié en la IBU Cup 3 que va disputar a Obertilliach (Àustria). La biatleta andorrana va defensar a la perfecció la desena posició en els 10 km persecució després del retard acumulat de divendres malgrat cometre tres penalitats en el tir però va ser desqualificada degut a que superava les mides reglamentàries dels patrocinadors que porta a la gorra.

La Copa del Món d'esquí de fons a la Clusaz (França) també va ser negativa per al seu germà Francesc, que en la cursa dels 30 km va haver d'abandonar per no trobar-se bé, en passar-li factura l'enorme esforç físic en els primers quilòmetres. El fondista de la FAE se centrarà des d'ara en preparar el Tour de Ski, a finals d'any.

En una altra Copa del Món, la d'esquí alpí a Val Gardena (Itàlia) Kevin Esteve no va poder mantenir l'excel·lent paper que havia protagonitzat en els entrenaments del dijous passat i ahir no va poder completar el descens en la primera mànega. El seu entrenador, Simon Bastelica, va explicar: «Ha esquiat correcte fins que en un tram ha deixat anar massa la trajectòria i ha caigut degut al moviment de terreny de la zona». Dita caiguda va ser aparatosa, però sense conseqüències preocupants.

En la maiteixa línia que Esteve va estar Roger Vidosa en l'eslàlom nocturn de divendres a la nit a l'estació francesa de la Plagne. Amb la neu molt dura Vidosa va patir una forta caiguda en la segona mànega que li va provocar un hematoma; ahir, quan es va aixecar, va decidir no continuar competint pel mal tot i que no és preocupant.

HUERTAS REPETEIX SEGON LLOC / L'actuació tricolor a l'eslàlom FIS de la Molina va salvar la jornada amb un Ferran Huertas que de nou va repetir el segon lloc de divendres amb 67,46 punts, el seu segon millor registre en aquesta disciplina. El segon millor andorrà va ser el jove Josh Alayrach, que continua sorprenent en aquest inici de campanya; ahir va ser el sisè malgrat tenir el dorsal 88 i va sumar 88,43 punts, el seu millor registre. Rober Solsona va ser 20è, Jan Missé el 32è i Arnau Puig, Joan Verdú, Guillem Casal, Gabriel Barios i Pol Ferrer van ser desqualificats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT