PUBLICITAT

Campionat del món

Cardelús acaba últim el primer dia al Bull Ring, a 2,3 segons del primer

El pilot confia en millorar demà i apunta que el basculant "ens està donant maldecaps"

Per El Periòdic

Cardelús avui al Red Bull Ring.
Cardelús avui al Red Bull Ring. | Cardelús Racing Team

La primera jornada del Gran Premi d’Àustria, duta a terme avui al circuit Red Bull Ring, ha estat marcada pel treball en la posada a punt de la Kalex de Xavi Cardelús de cara a la resta del cap de setmana. La seva volta ràpida l’ha fet a la tarda, al segon entrenament de Moto2 del dia, en el qual ha fet un crono d'1’36.260 que l’ha situat a 2,3 segons del primer classificat, quedant últim de la graella. 

Cardelús havia començat la jornada marcant un 1’36.427 a la primera sessió del dia i situant-se a 2,2 segons del millor registre de l’entrenament, aconseguit pel japonès Ai Ogura. Aquesta volta ràpida ha arribat a la primera de les dues sortides a pista que ha fet l'andorrà al llarg de l’FP. En total, en la sessió matinal ha pogut fer 20 voltes cronometrades al traçat austríac.

"Crec que podia rodar en 35 mig o mig alt, però el cert és que ens ha costat trobar el camí per millorar", ha apuntat el pilot una vegada finalitzada la jornada, esmentant que està a poc més de dos segons dels més ràpids de la categoria i "espero que demà aquesta diferència estigui clarament per sota". D'altra banda, ha destacat que el basculant "ens està donant maldecaps". 

Al llarg del dia, el tricolor també ha practicat el pas per la 'long lap', ja que diumenge, cal recordar, n'haurà de fer una perquè el van penalitzar a Silverstone per avançar amb bandera groga. Demà es decidiran les posicions de graella als entrenaments classificatoris, mentre que la cursa es disputarà a partir de les 12.15 hores del diumenge i està programada a 23 voltes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT