PUBLICITAT

Mercat de fixatges

Arriba en el seu millor moment per un projecte il·lusionant

Redondo fitxa per l'FC Andorra com un referent en atac i amb la voluntat d'ajudar "a donar el màxim"

Per Pol Forcada Quevedo

Luismi Redondo amb la samarreta de l'FC Andorra, avui al Nacional.
Luismi Redondo amb la samarreta de l'FC Andorra, avui al Nacional. | @FCANDORRA

L'FC Andorra ha presentat aquesta tarda a la seva darrera incorporació, el davanter Luismi Redondo, qui ha arribat procedent de l'Antequera per un import (la seva clàusula de rescissió) de 70.000 euros i s'ha mostrat molt content per la seva arribada al Principat. "Tinc moltes ganes de començar, és un projecte molt il·lusionant, amb uns objectius clars i per continuar creixent", ha esmentat el jugador. 

L'extremeny ve de fer una gran temporada amb el conjunt verd-i-blanc, marcant 13 dianes a Primera RFEF, i ha signat amb els tricolor per tres cursos. En aquest sentit, ha reconegut que pot ser que arribi a Andorra en el millor moment de la seva carrera. Demanat amb què pot ajudar, Redondo ha apuntat que pot aportar compromís i treball: "Sobretot en ajudar a donar el màxim, sigui amb gols o assistències". 

L'atacant ja sap el que és la 1a RFEF, de fet, l'any passat hi va prendre part i va ser un dels més destacats: "És una competició molt dura en la qual qualsevol conjunt et competeix". Per això, "cal exigir-se el màxim cada dia per assolir els objectius", ha finalitzat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT