PUBLICITAT

Lligar o assetjar al Badoo

  • Denuncien un home per insistir en els missatges
P.G.
ANDORRA LA VELLA

Que Badoo és una xarxa social dirigida especialment a lligar i buscar parella és més que evident. Però que tots els que hi participin hagin d'estar disposats, és una qüestió diferent. Una dona va denunciar un home, al veure's assetjada per la quantitat de missatges, via sms o emails, i també per trucades telefòniques, amb l'únic objectiu d'insistir en donar un pas més d'una relació donada només per internet que ella va negar des del primer moment.

La presumpta víctima va manifestar ahir deixar ben clar en l'agost de fa dos anys que ella no volia conèixer a l'acusat, de nacionalitat xilena. Aquest però, segons ella, li enviava missatges dient que anava a morir-se si no la coneixia. Sota el nom de Paula, la denunciant va rebre altres missatges que li «angoixaven», com va dir, i terceres persones li havien trucat en nom del denunciat per dir-li que ell s'havia mort per la seva culpa o que anava a morir-se.

Tota una situació que li va provocar estres agut que va requerir tractament terapèutic amb antidepressius i que va augmentar els atacs d'epilèpsia que ja sofria.

Per tot, la fiscal va demanar per a l'acusat una condemna pel delicte major de lesions doloses psíquiques i una contravenció penal de coaccions lleus amb una pena de 18 mesos de presó condicional i quatre anys de prohibició d'entrar en contacte amb la víctima. «L'acusat ha ultrapassat les regles del flirteig», va dir el representant de la víctima, qui es va afegir als delictes demanats i a la pena sumant dos mesos més de condicional. Per la seva banda, la defensa va negar cap assetjament i va demanar l'absolució de l'acusat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT