PUBLICITAT

Meteorologia

Cap de setmana d'avís groc per tempestes a la tarda

Una massa d'aire abaixarà demà les temperatures, sent avui lleugerament més altes

Per El Periòdic

La previsió meteorològica dels dies 10 i 11 d'agost
La previsió meteorològica dels dies 10 i 11 d'agost | Servei Meteorològic d\'Andorra.

La jornada d'avui continuarà sota la influència de les altes pressions, amb un cap de setmana previst amb matins assolellats i tardes amb ruixats tempestuosos, avui principalment centrats al sud del territori i demà més extenses. Les temperatures, d'altra banda, es rectificaran lleugerament.

Així, durant el dia d'avui les temperatures encara podrien pujar una mica més, però a la tarda es tornaran a formar núvols convectius a causa de la calor que poden deixar xàfecs tempestuosos, més probables al sud del país. Pel que fa al vent, serà feble de component nord-oest.

Respecte a les temperatures mínimes són avui de 18ºC a Andorra la Vella, 12ºC a 1500 metres i 14ºC al Pas de la Casa. En canvi, les temperatures màximes són de 35ºC a Andorra la Vella, 30ºC a 1500 metres i 18ºC al Pas de la Casa.

De cara a demà, tot i continuar sota la influència de les altes pressions, una massa d'aire lleugerament més fresca farà baixar les temperatures i facilitarà que els núvols convectius de la tarda creixin amb una mica més de força i puguin tornar a deixar tempestes, localment intenses.

Les temperatures mínimes previstes per demà seran de 18ºC a Andorra la Vella, 12ºC a 1500 metres i 12ºC al Pas de la Casa, i les màximes de 31ºC a Andorra la Vella, 27ºC a 1500 metres i 18ºC al Pas de la Casa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT