PUBLICITAT

Marsol parla de l'Acord

Marsol es mostra a favor de convocar eleccions després del referèndum de la UE

La ministra d'habitatge ha afirmat que els comicis s'han de dur a terme "de seguida", independentment del resultat

Per El Periòdic

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol en una roda de premsa
La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol en una roda de premsa | Govern d\'Andorra

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, és favorable a la convocatòria d'eleccions generals un cop s'hagi celebrat el referèndum sobre l'Acord d'associació amb la Unió Europea. La ministra de Presidència ha afirmat que els comicis s'han de dur a terme "de seguida", independentment del resultat de la consulta sobre la relació amb Europa, tot i que ha expressat el seu desig que el resultat "sigui positiu", en unes declaracions a Radio Nacional Andorra.

En la mateixa línia, Marsol justifica la necessitat d'eleccions perquè després del referèndum "s'han de fer canvis" i perquè es requereix "un nou Consell General que desenvolupi tot això". La ministra ha assenyalat que aquesta és una opinió personal que fa temps que sosté i ha explicat que això no implica que la legislatura s'hagi de reduir significativament, ja que encara no se sap quan es podrà celebrar el referèndum. També ha subratllat que la convocatòria dependrà dels procediments que els estats membres de la UE han de seguir abans de donar el vistiplau a l'acord negociat amb Brussel·les, un procés que podria prolongar-se durant diversos mesos.

D'altra banda, Marsol ha comentat la situació del partit Demòcrates després dels resultats d'una enquesta política d'Andorra Recerca + Innovació, defensant que el "partit té futur, però que caldrà fer renovacions", ha sentenciat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT