PUBLICITAT

Dia internacional

Els joves tindran dilluns vinent descomptes en serveis culturals i d’oci

L'àrea de Promoció de la Joventut i el Voluntariat els ha implementat amb motiu del Dia internacional de la joventut

Per El Periòdic

El cartell del Dia internacional de la joventut.
El cartell del Dia internacional de la joventut. | Govern d\'Andorra

Dilluns 12 d’agost se celebra el Dia internacional de la joventut. Enguany, l'àrea de Promoció de la Joventut i el Voluntariat del Govern ha treballat per tal que, coincidint amb aquesta celebració, els joves d’entre 14 i 35 anys puguin accedir a diversos serveis culturals i d’oci del país de forma gratuïta o amb un descompte especial.

Concretament, gràcies a la col·laboració del Comú de Canillo, el Palau de Gel i els cinemes Illa Carlemany, durant el dia 12, els joves podran accedir gratuïtament al pont Tibetà i al roc del Quer de la parròquia canillenca durant tot el dia (segons disponibilitat), gaudir de l’entrada gratuïta a la pista de gel del Palau de Gel, de les 12.00 a les 14.00 hores, o bé d’una entrada a preu reduït (quatre euros), comprant-la directament a les taquilles, i d’un 40% de descompte en el menú de beguda i crispetes als cinemes Illa Carlemany.

Per tal de poder gaudir d’aquestes promocions, les persones interessades hauran d’acreditar ser andorrans o residents al Principat i demostrar que es troben en l'esmentada franja d’edat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT