PUBLICITAT

Estadística

Les matriculacions cauen un 10,7% entre gener i juliol

La xifra total se situa en 2.219, 267 menys que l’any passat

Per El Periòdic

Increment de les matriculacions al juliol.
Increment de les matriculacions al juliol. | Arxiu ANA

Les matriculacions entre el mes de gener i el juliol han estat 2.219, un 10,7% menys en comparació amb el mateix període anterior, en el qual es van matricular 2.486 vehicles. En aquest sentit, l'única categoria que mostra una variació positiva és la de camions i camionetes, amb un increment del 7,9%.

Pel que fa al darrer mes de juliol, les matriculacions han estat 321, una xifra que representa un increment del 7,4% respecte del mes de juliol de l'any passat. Segons publica aquest dijous el Departament d'Estadística, durant el juliol han tingut variacions positives el grup d'altres (25%), el de motocicletes i ciclomotors (16,9%) i els turismes (6,4%). Per contra, el grup de camions i camionetes, amb un 9,8%, ha presentat una variació negativa.

Així mateix, les matriculacions de vehicles durant els darrers 12 mesos han estat 3.774, el que representa un descens de l'11,8% respecte del mateix període anterior, en el qual es van matricular 4.279 vehicles. Com en el cas anterior, l'únic grup que ha tingut una variació positiva durant aquest termini ha estat el de camions i camionetes (3,4%).

Per tipus d'energia, al juliol els vehicles de gasoil han registrat una variació negativa del 17%. Per contra, els vehicles de gasolina (8 unitats més), els elèctrics 100% (20 unitats) i els híbrids (60 unitats) presenten variacions positives. Pel que fa als vehicles sense carburant, al juliol se n'han matriculat 14, és a dir, quatre més que l'any anterior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT