PUBLICITAT

Preparació per al curs

L’EEBE U19 ja està preparat per una nova fase de la pretemporada

El 29 d'agost viatjarà a la instal·lació 'indoor' de Peer per realitzar sis sessions d’eslàlom en quatre dies

Per El Periòdic

El grup EEBE U19.
El grup EEBE U19. | FAE

L'equip U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) ha estat entrenant les últimes setmanes per finalitzar una fase de físic que tindrà continuïtat a mitjan mes d'agost. Doncs, el conjunt dirigit per Xavier Salarich i Dídac González va estar treballant el físic al gimnàs fins divendres passat, i ara es troba en uns dies de descans per assimilar la càrrega de feina, tot i que també té programats entrenaments més suaus que fan els esquiadors i esquiadores de manera personal per continuar la preparació.

L'equip reprendrà l'activitat de manera grupal el pròxim 18 d'agost novament amb les sessions físiques. Després, el 29 d'agost, l'EEBE U19 viatjarà a Peer (Bèlgica), a la instal·lació 'indoor', per realitzar sis sessions d'eslàlom en quatre dies d'estada. El següent desplaçament serà el 14 de setembre, ja cap a Xile, on entrenaran en neu fins al 18 d'octubre en el qual serà la part més important de pretemporada per deixar tots els esquiadors i esquiadores a punt per a iniciar la campanya de competicions.

El grup EEBE U19 el formen aquesta temporada dues dones, Ainhoa Piccino i Isabella Perez, i sis homes, Salvador Cornella, Carlos Salinas, Jan Visa, Jordi Rogel, Marcel Perez i Eric Mitjana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT