PUBLICITAT

Competició continental

Rivals definits per almenys un play-off europeu

La UE Santa Coloma ha conegut avui el camí que li resta en les rondes prèvies

Per Pol Forcada Quevedo

Boris Antón durant el duel d'anada contra l'FC Midtjylland.
Boris Antón durant el duel d'anada contra l'FC Midtjylland. | UE Santa Coloma

És l'únic conjunt andorrà que manté viu el somni europeu, i és que la UE Santa Coloma té opcions encara en dues competicions. Els de Boris Antón es troben ara mateix en la tercera ronda de l'Europa League, en la qual s'enfrontaran amb l'FK Daugava Rigas letó, vigent campió de la seva lliga nacional, amb l'anada ja aquest dijous a les 20.00 a l'Estadi Nacional. 

En cas de passar l'eliminatòria, els tricolor es trobaran al play-off de la segona cita europea més important de futbol, és a dir, estaran a dos duels d'accedir a la fase de grups d'aquesta. Ara bé, per davant tindran un complicat repte, ja que es veuran les cares amb el vencedor del quadre entre l'ŠK Slovan Bratislava eslovac i l'APOEL FC de Nicòsia, dos coneguts en cites continentals. 

D'altra banda, i en cas que perdin el global contra el Daugava Rigas, els colomencs també es trobaran al play-off de certamen europeu, en aquest cas de Conference League, en el qual estaran també a només una eliminatòria d'entrar a la ronda principal. Aquí, els pirenaics jugaran contra el vencedor entre el Víkingur Reykjavík islandès i l'FC Flora Tallinn estonià. Primer jugaran l'anada lluny del Principat, el 22 o el 23 d'agost, i la tornada serà al Nacional, el 29 o el 30 del mateix mes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT