PUBLICITAT

Cirque du Soleil

'Sublim' s'acomiada d'Andorra amb el 87% d'ocupació total

A l'espera de les últimes dades la xifra d'espectadors hauria estat per sobre dels 66.000 espectadors

Per Arnau Ojeda Garcia

Un moment de l'espectacle 'Sublime'.
Un moment de l'espectacle 'Sublime'. | Andorra Turisme

El Cirque du Soleil de la mà de 'Sublim' arriba aquesta nit a la seva fi després de gairebé un mes de representacions a Andorra. A falta de fer el recompte final i definitiu, l'estimació és que l’espectacle tanca amb el 87% d'ocupació i per sobre dels 66.000 espectadors. 

Unes xifres que, segons l’organització, eren les esperades i, per tant, s'ha complert les expectatives. El director de producte i nous projectes, Enric Torres afirma que “estem prou satisfets del resultat final de l'espectacle d'aquest any”. Pel que fa a la disminució d’espectadors respecte al 2023, Torres ho atribueix a una “tendència general d'aquest mes de juliol”. En tot cas, des de l’organització insisteixen en la satisfacció argumentant que “l’ocupació ha estat entre el 80% i el 90%. Hi ha hagut força dies amb ocupacions al voltant del 90% i el 100%”, expliquen. 

Pel que fa a la procedència dels espectadors de ‘Sublim’, Torres subratlla que el “83% d’aquests són de fora del Principat” i que “tres de cada quatre han estat espectadors que han vingut a Andorra amb el motiu del Cirque du Soleil”

En referència a la valoració de ‘Sublim’, l'enquesta també indica que el públic ha valorat l'espectacle amb una nota global de 8,7 sobre 10. Els aspectes més ben puntuats han estat la posada en escena, els números acrobàtics, la música, el vestuari i decoració de l'escenari o l'atenció rebuda, ha detallat Torres. 

Així doncs, tot i una petita davallada en les xifres d’assistència i a manca de les conclusions finals, les dades d'ocupació com la valoració de l'espectacle deixen satisfets a l’organització i són un motiu per començar a pensar en l'onzena edició del Cirque du Soleil a Andorra. 

Com a darrer punt a ponderar, des de la primera edició l'any 2023, el Cirque du Soleil ha acollit a 900.000 espectadors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT