PUBLICITAT

Jocs Olímpics

Carabaña no es pensa "arrugar davant ningú"

L'atleta andorrà debuta demà en els Jocs Olímpics i demana el suport de tot el país

Per El Periòdic

L'última publicació de Nahuel Carabaña a Instagram
L'última publicació de Nahuel Carabaña a Instagram | Nahuel Carabaña

L’atleta andorrà Nahuel Carabaña disputarà demà cinc d’agost a París la prova dels 3.000 metres obstacles amb l’objectiu de passar a la final del set d’agost. Aquesta serà la seva estrena en els Jocs Olímpics de París 2024.

Ja fa unes setmanes que Carabaña és a la capital francesa preparant el seu debut en unes olimpíades i dilluns a les 19.00 hores serà el moment de demostrar-li al món tot el que val. I sí, parlem del món, perquè als andorrans els hi ha de demostrar res, el simple fet de lluir la bandera tricolor a París ja és un fet històric, però coneixent la seva ambició, es pot deduir que per a ell això no és suficient i buscarà alguna cosa que més. 

És per això que necessita que tot el país li doni suport i així ho ha fet saber en la seva darrera publicació a Instagram on l’esportista demana que “estigueu cridant i animant-me  amb ganes que jo us prometo donar la meva millor versió, no em penso arrugar davant ningú”, escrivia Carabaña. 

A més, l’atleta ha relatat que encara li costa creure que “vagi a ser olímpic” destacant cada any de treball enrere. Ara ja comença el compte enrere definitiu per veure al segon atleta representant d’Andorra en els Jocs Olímpics de París.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT