PUBLICITAT

Impuls a l'emprenedoria

El Govern atorga més de 20.000 euros en subvencions per a projectes juvenils el 2024

Les ajudes es destinen a promoure l’associacionisme juvenil i l’emprenedoria en cinc projectes

Per El Periòdic

Membres del Fòrum Nacional de la Joventut.
Membres del Fòrum Nacional de la Joventut. | Arxiu ANA

El Govern ha aprovat l’atorgament de subvencions a projectes adreçats o impulsats per joves per a l’any 2024, sumant un total de 20.912,34 euros. Aquestes ajudes tenen com a objectiu la promoció de l’associacionisme juvenil, l’emprenedoria i el suport a projectes d’especial interès per a la joventut o impulsats per persones joves.

Els fons s'han distribuït entre diversos projectes: l'associació Projecte Vida, el Fòrum Nacional de la Joventut, el Canòlich Music Festival, la Colla Castellera d’Andorra, i la Creu Roja Andorrana.

L’associació Projecte Vida ha rebut 1.614,94 euros per al projecte "Cicle de prevenció d’addiccions: factors de risc i protecció d’addiccions" i 2.333,08 euros per "Una nova sexualitat per al segle XXI." La Colla Castellera ha obtingut 2.105,62 euros pel projecte "Taller casteller pel jovent dels Punts Joves d’Andorra."

El Canòlich Music Festival ha estat beneficiari de 6.221,94 euros per a la seva onzena edició, que se celebrarà a la parròquia laurediana. El Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra ha rebut 4.479,66 euros per al projecte "Protagonistes," orientat a la promoció de l’empoderament i l’activisme juvenil.

Finalment, la Creu Roja Andorrana ha estat subvencionada amb 4.157,10 euros pel projecte "RollingAnd," que busca oferir informació, prevenció i reducció dels riscos i danys associats al consum de substàncies en espais d’oci nocturn.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT