PUBLICITAT

El Museu Carmen Thyssen ofereix experiències amb fang

L'entitat obre les portes a l'estiu amb un ampli ventall de tallers familiars i de teatre

Per El Periòdic

Cartell per a l'agost 2024 en el Museu Carmen Thyssen Andorra.
Cartell per a l'agost 2024 en el Museu Carmen Thyssen Andorra. | Museu Carmen Thyssen Andorra

El Museu Carmen Thyssen Andorra ha presentat avui les activitats del mes d’agost, tornant a apostar per les visites a partir de personatges presents en l’exposició i efectuant un pas endavant amb els tallers del cap de setmana oferint a tots els participants experimentar amb materials com el fang.

D'aquesta forma, el primer taller tindrà lloc el dissabte 3 d’agost amb la creació d’un tres en ratlla amb fang, el tradicional joc de lògica i estratègia on les dues persones que hi juguin han d’aconseguir col·locar tres fitxes consecutives en una taula 3x3, també creada al Museu Carmen Thyssen Andorra. A banda d'això, cal saber que en finalitzar el taulell i les fitxes, els participants podran personalitzar el joc a casa al llarg de l’estiu.

Durant el dissabte 17 d’agost, les famílies també es deixaran emportar pel magnífic món i la màgia del circ creant postals al voltant d’aquesta temàtica i recreant l’espai d’espectacle en diferents dimensions. Val a dir que el taller estarà inspirat en l’obra ‘Arlequí’ de Ramón Casas, per sorprendre el públic d'aquest univers del circ.

En aquest sentit, la responsable dels projectes artístics i educatius del centre, Charline Bony, explica: “creiem que és una manera diferent d’oferir una visió de l’exposició, deixant en un segon pla la teoria i mirant les obres d’art des d’una altra perspectiva. Així ajudarem els visitants a desvetllar les múltiples facetes que conformen l’exposició i no només l’aspecte acadèmic", recalca Bony.

Finalment, la visita teatralitzada veurà la llum el dijous 29 d’agost a les 19.30 hores i novament a les 20.30 hores. L’activitat és gratuïta amb reserva prèvia obligatòria a través del correu de [email protected] o bé trucant al 800 800.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT