PUBLICITAT

Motociclisme

El Trial 2 Dies d’Arinsal compta enguany amb 270 participants

En aquesta 22a edició hi prendran part pilots provinents d'Espanya, França, Anglaterra, Suïssa i Andorra

Per Pol Forcada Quevedo

Instant de la presentació.
Instant de la presentació. | Moto Club Arinsal

El Trial 2 Dies d’Arinsal torna aquest cap de setmana amb la seva 22a edició, i amb ella la participació de 270 corredors i 90 seguidors. "Aquest és un esdeveniment més que consolidat", ha esmentat aquest matí la cònsol major de la Massana, Eva Sansa, afegint que la gent ja associa el trial amb Arinsal i que aquesta competició és una de les poques que es fan al centre d'un poble. La mandatària comunal ha estat acompanyada, durant la presentació del certamen, pel president i la vicepresidenta del Moto Club Arinsal, Josep Punti i Sandra Bonet. 

Cal apuntar que la xifra d'inscrits arriba gairebé al topall que es va posar l'organització, les 280. Punti ha recordat que la cita està molt enfocada per a la "gent de fora" i perquè gaudeixin d'un cap de setmana en família "en un entorn tan especial", doncs hi prendran part pilots provinents d'Espanya, França, Anglaterra i Suïssa, així com una petita representació andorrana amb Sergi Palau, Alèxia Lladó i Joan Patrick Lasmolles. El recorregut serà d'aproximadament 45 quilòmetres i comptarà, com la passada edició, amb 18 zones. En aquest sentit, una de les novetats d'enguany és una nova zona al mateix poble d'Arinsal, al dic, i una altra 'indoor', just a sota del circuit de les Berques.

En total, des del Moto Club Arinsal han apuntat que durant el dissabte i el diumenge Arinsal acollirà entorn un miler de persones, un fet que han celebrat juntament amb el Comú massanenc. "Els participants venen acompanyats per familiars i amics, cosa que ens permet dinamitzar el poble", ha comentat Sansa, completant que el quart és un puntal durant l'estiu perquè ofereix altres esdeveniments a més de comptar amb el Comapedrosa. Així mateix, per aquesta 22a edició del Trial 2 Dies s'ha implementat un val de 10 euros que els corredors podran gastar en els diferents locals adherits a la campanya, juntament amb una pujada gratuïta al telecabina d'Arinsal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT