PUBLICITAT

Cursa de muntanya

Martí Lazaro i Roser Español guanyen la XTERRA Comapedrosa Marathon

L'altra protagonista ha estat Laura Orgué, qui ha aconseguit dues victòries al llarg del cap de setmana

Per El Periòdic

El podi femení.
El podi femení. | Ocisport

Martí Lazaro i Roser Español han estat els grans vencedors del Mountain Festival Comapedrosa. Els dos atletes s'han imposat a la cursa de muntanya de 36 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell que s'ha disputat aquest diumenge. L'altra protagonista de la jornada ha estat Laura Orgué, qui ha aconseguit dues victòries el llarg d'aquest cap de setmana.

El guanyador masculí de la XTERRA Comapedrosa Marathon ha estat Martí Lazaro amb un temps de quatre hores, 45 minuts i 43 segons. El segon lloc se l'ha endut Marc Pinsach, mentre que Marc Bernades Ollé ha completat el podi. A la categoria femenina la guanyadora ha estat Roser Español amb un temps de sis hores, 42 minuts i 43 segons, seguida per Georgia Grobler i Claudia Gutiérrez. La cursa ha arrencat a les 07.00 hores i més de 150 atletes han intentat desafiar el repte.

La XTERRA Comapedrosa Skyrace, que complia la 20a edició, ha plantejat un repte tècnic i exigent de 24 quilòmetres. El guanyador en homes ha estat Fabián Venero amb un temps de 3:08:09. Jordi Alís i Marc Rota l'han acompanyat en el podi. En dones Laura Orgué ha demostrat una impressionant fortalesa i domini en el Mountain Festival Comapedrosa 2024, ja que després de guanyar la Vertical Comapedrosa aquest dissabte, ha repetit victòria aquest diumenge a la Skyrace amb un temps de 4:14:46. El segon lloc se l'ha adjudicat Irati Azkargota i el tercer Ana Peydró.

Les dues proves classifiquen un total de 116 places, per a cada distància, pel Campionat del Món XTERRA Trail Run 2024, que se celebrarà l'1 de setembre a Sugarloaf, els Estats Units. De totes maneres, els classificats tenen l'opció d'ajornar la prova i competir el 2025 XTERRA Trail Run World Championship de Gal·les, segons han explicat des de l'organització.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT