PUBLICITAT

Prova cicloturista

Quasi 650 corredors es donen cita a la Volta als Ports

Asier Irigoyen i Sílvia Zuñiga han aconseguit el triomf del cinquè recorregut, de 133 quilòmetres

Per El Periòdic

El podi del recorregut cinc de la prova femenina.
El podi del recorregut cinc de la prova femenina. | Dani Catalán / VSL Sports

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la 47a edició de la JORMA Volta als Ports, cita considerada la cicloturista degana d’Andorra i en la qual prop de 650 ciclistes procedents d’arreu han pres part. 

La sortida s’ha portat a terme a la plaça de Les Fontetes de la Massana i el Parc Central d’Andorra la Vella ha acollit l’arribada de tots els cinc recorreguts. En el primer, de 52 quilòmetres, Jordi Hernández ha guanyat en categoria masculina i Berta Vinyas en la femenina; en el recorregut dos (69 km), Florian Labanhie i Marine Remize s'han endut la victòria; en el tercer (87 km) Harry Sweeny i Sisi Hinterreitner han estat els vencedors; en el quart (122 km) Xavi Jové i Núria Súria han pujat al més alt del podi, i en cinquè recorregut, de 133 quilòmetres, Asier Irigoyen i Sílvia Zuñiga han aconseguit el triomf. 

Un cop arribat el gruix important de participants, el CEO de VSL Sports i director de l'esdeveniment, Gerard Riart, ha analitzat el cap de setmana dient que "crec que ha estat tot un èxit. La prova va començar dissabte amb el Social Ride i la xerrada, i ha finalitzat avui amb la prova". Riart continuava dient que "no hem de lamentar cap accident i això és el que més destaco", per posteriorment afegir que "la satisfacció dels corredors és molt gran, per no dir absoluta. En línia d’arribada he estat parlant amb molts i tots han coincidit que el format cronometratge és tot un encert". 

Social Ride

Ahir dissabte es va portar a terme la Social Ride, una activitat que va tenir com a objectiu, fer un entrenament senzill i fer "pinya". Obert a tothom, prop d’un centenar de ciclistes el van portar a terme compartint impressions, en ambient amigable i sense la tensió del crono.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT