PUBLICITAT

Primer equip

'Bomba' fa el salt al primer equip

El central assenyala que afronta aquest pas "amb molta il·lusió"

Per El Periòdic

'Bomba' durant un entrenament d'aquesta pretemporada de l'FC Andorra.
'Bomba' durant un entrenament d'aquesta pretemporada de l'FC Andorra. | @FCANDORRA

Marc Bombardó 'Bomba' ha passat les darreres dues temporades a cavall entre el primer equip de l'FC Andorra i el Juvenil A del Nàstic Manresa. El jove central entrenava durant la setmana al Principat i baixava a jugar els caps de setmana amb el juvenil manresà amb qui el curs passat va aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor. Un cop acabada la seva etapa de formació, aquest estiu 'Bomba' fa el salt definitiu convertint-se en jugador de ple dret de la primera plantilla entrenada per Ferran Costa.

El central va anar convocat amb només 16 anys en un partit contra el Sevilla B a Primera RFEF la temporada 2021/22, però va ser l'estiu següent quan va fer el primer pas instal·lant-se a Andorra i entrenant en dinàmica del primer equip. Així, els dos cursos que els tricolor van jugar a LaLiga, el defensa va gaudir d'una oportunitat extraordinària exercitant-se en el dia a dia amb l'equip i arribant a disputar tres partits de Copa Catalunya.

"El salt al primer equip l’afronto amb molta il·lusió, sobretot molt agraït al club. He estat dos anys de juvenil i aquest any m’han donat l’oportunitat d’estar al primer equip, i seguiré treballant com he fet aquests dos últims anys", ha indicat el jugador, afegint que "tenim un gran grup, ens estem coneixent a poc a poc i anem agafant l’estat físic... Se’ns veu molt bon grup, molt bons companys, bona gent...".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT