PUBLICITAT

Benestar

Escaldes atorga 23 prestacions socials durant el primer semestre de l'any

El Comú ha aprovat i tramitat les ajudes per un import de 5.889 euros

Per El Periòdic

L'entrada del Comú d'Escaldes-Engordany.
L'entrada del Comú d'Escaldes-Engordany. | ANA

El departament d’Acció Social del Comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat i tramitat fins a 23 prestacions socials des de principi d’any. La majoria de les ajudes atorgades durant aquest primer semestre de l’any han estat per l’Escaldes-Estiu (11) i activitats esportives (7). No obstant això, també s’han cobert ajudes relacionades amb l’alimentació (1), Escola Bressol (1), farmàcia (1), foc i lloc (1) i prestació d’emergència (1).

Aquestes 23 prestacions socials han suposat un import de 5.889 euros i s'han repartit entre Escaldes-Estiu, amb 3.867 euros; activitats esportives, 580,50 euros; Alimentació, 300 euros; Escola Bressol, 696 euros; Farmàcia, 38,22 euros; foc i lloc, 64,35 euros; i prestació d’emergència, 343,40 euros.

Cal afegir que les prestacions i ajudes socials que valora i tramita Acció Social, departament creat durant el mandat anterior, estan adreçades a les persones en situació de necessitat social. Aquestes, faciliten l’accés a serveis i equipaments que depenen del Comú, amb conveni amb el Comú o que són prestadors de servei, de formar coordinada amb el Govern per evitar duplicitats. En aquest sentit, el departament ha creat diferents programes per donar cobertura a tots els col·lectius, a més del Servei d’Informació, Orientació i Assessorament i la col·laboració amb diferents entitats socials del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT