PUBLICITAT

Muntanyisme

Arrenca el Mountain Festival Comapedrosa 2024

Guillem Solanas, trencant el rècord masculí, i Laura Orgue, s'enduen la victòria

Per El Periòdic

Instant de la cita.
Instant de la cita. | Mountain Festival Comapedrosa

Avui s'ha iniciat el Mountain Festival Comapedrosa amb un dia assolellat a Arinsal. La jornada ha començat amb la sortida de la Vertical Comapedrosa a les 09.00 hores, una prova exigent des del seu inici amb un ascens continu que porta els corredors al límit mentre ascendeixen al cim del pic més alt d'Andorra, de 2.953 metres.

En categoria masculina, el primer lloc ha estat per a Guillem Solanas amb un temps d'1:13:02, trencant el record establert l'any anterior d'1:16:00. El segon ha estat José Antonio Bellido, i el podi l'ha completat Marc Casanovas, corredor local i vencedor de l'edició de 2023.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Laura Orgue (1.32.59), campiona del món de l'especialitat Quilòmetre Vertical en sis ocasions. En segon lloc ha finalitzat Rosa Maria Nieto, i tercera ha estat Cristina Vilarnau.

Les curses infantils han completat el matí a Arinsal, i de cara a demà l'esdeveniment continuarà amb les competicions que seleccionaran el campió europeu de XTERRA Trail Run, la XTERRA Comapedrosa Marathon (36k 3.300M+) i la XTERRA Comapedrosa Skyr.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT