Gutiérrez, 21a a la súper combinada per puntuar de nou a Copa d'Europa

• Oliveras debuta avui a la Copa del Món al súper gegant i Esteve correrà demà el descens
SAINT MORITZ / VAL CARDENA

Després de la greu lesió, arriba el moment d'Oliveras a la Copa del Món. Foto:FAE

Mireia Gutiérrez va tornar a puntuar ahir a la Copa d'Europa després de finalitzar 21a a la súper combinada de Saint Moritz. Entrar entre les 30 primeres és entrar en els punts. Així mateix, avui arriba el dia de la Copa del Món per a Marc Oliveras, que debutarà i ho farà com el corredor més jove a la prova de súper gegant. Kevin Esteve correrà demà al descens, en una cita mundial que es disputa a Val Gardena.

Mireia Gutiérrez va córrer ahir el descens, la prova que faltava per completar la súper combinada, que ahir va quedar ajornada quan només s'havia disputat l'eslàlom, on Gutiérrez va ser 12a. Al descens d'ahir, l'andorrana va ser 34a amb 58,30 punts FIS, un resultat que no és massa positiu, tot i que no és aquesta la disciplina en què més destaqui. De fet, la Mimi va tornar a competir més tard amb un descens, llavors el segon del dia, i va acabar 32a amb una millora de 68 centèsimes respecte al seu registre anterior, que en tot cas havia estat a més de dos segons de la vencedora. Aquí Gutiérrez va firmar 47,39 punts FIS. A la súper combinada, en va fer 51,20.

Ara l'andorrana dedicarà uns dies als entrenaments, fins que disputi la Copa del Món d'eslàlom a Courchevel (França), el pròxim dimarts 21 de desembre.

DEBUT D'OLIVERAS A LA COPA DEL MÓN / Ahir es va celebrar la segona jornada d'entrenaments de la Copa del Món de Val Gardena, on són Marc Oliveras i Kevin Esteve. Oliveras va ser 64a mentre que Esteve va acabar 43è.

En tot cas, avui comença la competició i els tècnics de la FAE van decidir que pel súper gegant competeixi Oliveras, en el que serà el seu debut a la màxima competició d'esquí, precisament envoltat de corredors tots de major edat que ell. Així mateix, com que només un corredor pot competir a la Copa del Món, la FAE reparteix i situa Oliveras al súper gegant i Esteve al descens, prova que serà demà.