PUBLICITAT

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell treballa en l'acreditació en Qualitat Plena

Mandicó destaca del model l'atenció integral centrada en la persona i els seus familiars

Per El Periòdic

La presidenta de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, Celine Mandicó.
La presidenta de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, Celine Mandicó. | El Periòdic

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM), amb el seu objectiu de millora contínua, està desenvolupant un sistema de qualitat participatiu basat en el Model de Qualitat Plena, que haurà de permetre, de cara a finals d’quest any, l’obtenció d’una acreditació de qualitat.

Aquest model, que és de 'Plena Inclusión', sent aquesta una xarxa d’organitzacions que vetlla pel compliment dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a Espanya, se centra en la qualitat de vida de les persones ateses, la bona gestió de l’entitat i en l’ètica.

D'aquesta manera, el seu desplegament engloba a tota la Fundació i implicarà, així, una àmplia participació tant de les persones ateses i les seves famílies, com també de tots els professionals.

Sobre aquest assumpte, la directora general de l'FPNSM, Celine Mandicó, ha expressat que "aquest sistema culmina l'aposta de la Fundació amb els models d'atenció integral i centrada en la persona i l'atenció centrada en la família i els entorns naturals".

Paral·lelament, Mandicó ha manifestat que l'entitat ja treballa des de fa molts anys amb aquests dos models d'atenció de referència, els quals situen a la persona i a la seva família al centre de qualsevol decisió, i remarca que "aquest sistema de qualitat reforçarà molt més tot aquest canvi de paradigma que l'entitat ja fa anys que va iniciar".

Així mateix, el nou sistema de qualitat comportarà tot un pla de millora i uns objectius, els quals necessitaran la participació de tots els actors implicats en l’entitat. D'aquesta forma, a partir del setembre, els més de 450 treballadors de la Fundació rebran una formació sobre aquesta nova metodologia de treball.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT