PUBLICITAT

El Comú d'Escaldes preveu tenir enllestida l'administració electrònica per a l'octubre

La plataforma digital serviria per facilitar i dinamitzar la gestió de tràmits a la població

Per El Periòdic

Fotografia del servei de tràmits del Comú d'Escaldes-Engordany.
Fotografia del servei de tràmits del Comú d'Escaldes-Engordany. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany espera que l’arrencada de la plataforma d’administració electrònica tingui lloc a finals del mes d’octubre. Per aquest motiu, la corporació treballa efectuant diferents passos per fer possible aquesta eina que faciliti la gestió de tràmits dels ciutadans de manera telemàtica. 

En aquest sentit, des de la corporació comunal escaldenca informen que actualment ja tenen enllestida la fase corresponent a l’anàlisi i detecció de requisits necessaris i l’empresa adjudicatària, TSystems, està treballant per tenir-ho tot a punt passat l'estiu. De manera paral·lela, des del comú s'ocupen en desplegar la infraestructura necessària, una qüestió que va lligada a l’arribada de les màquines necessàries, previstes per a finals d’aquest mes.

D'altra banda, els serveis comunals també estan treballant en l'estratègia de la gestió del canvi que això suposarà. Fins i tot, s’està anant una mica més enllà, ja que també s’està esmerçant esforços en la reenginyeria de processos i simplificació administrativa pensant ja en una fase 2 de consolidació de l'administració electrònica.

Així, el Comú d'Escaldes-Engordany assenyala que l’administració electrònica està formada de maquinari i de llicències de programari per poder allotjar tota la plataforma de l'administració electrònica de TSystems.

En últim lloc, convé recordar que dimecres passat va sortir publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un edicte per a la contractació definitiva del subministrament de la infraestructura tecnològica per la implantació de l’administració electrònica. El cost anual estimat és de 43.569 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT