PUBLICITAT

Avís groc per tempestes de cara al vespre i nit d'aquest dijous

La previsió és que les precipitacions siguin intenses i s'espera que vagin acompanyades de fortes ràfegues de vent

Per El Periòdic

L'avís groc activat pel Servei Meteorològic.
L'avís groc activat pel Servei Meteorològic.

El Servei Meteorològic d'Andorra ha activat l'avís groc arran de les tempestes que han d'afectar el Principat al llarg d'aquest vespre i nit de dijous. Segons informen, la previsió és que les precipitacions siguin intenses i s'espera que vagin acompanyades de fortes ràfegues de vent que poden arribar als 70 km/h als fons de vall.

Malgrat tot, i fins que no s'arribi al vespre, la situació meteorològica durant el dia serà estable i majoritàriament assolellada. De fet, es preveu que aquest dijous sigui el dia més càlid de la setmana. Tant és així que la previsió de màximes és de 31 graus a Andorra la Vella, de 27 a 1.500 mestres i de 17 al Pas de la Casa. Per contra, les mínimes arriben als 16 graus a la capital, als 10 a 1.500 metres i a 12 a la localitat encampadana.

Pel que fa a divendres, la previsió és que una massa d'aire no tan càlida i el flux de sud-oest mantindrà un dia amb certa inestabilitat. Tot i que a primeres hores del matí el cel estarà serè, ràpidament els núvols guanyaran terreny de nord a sud, dificultant la visibilitat als cims. A la tarda, els núvols podran deixar algun ruixat dispers.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT