PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra enceta la segona mànega del Trophy de rugbi de set

En aquesta, les tricolor es troben al grup C juntament amb Dinamarca, Letònia i Àustria

Per Pol Forcada Quevedo

L’equip femení del rugbi de set, guanyadores de l’or als Jocs dels Petits Estats de Malta.
L’equip femení del rugbi de set, guanyadores de l’or als Jocs dels Petits Estats de Malta. | FAR

La selecció femenina de rugbi de set participarà des d’aquest divendres fins al diumenge en la segona i darrera ronda del Campionat Femení Trophy. Cal recordar que la primera cita va tenir lloc a Zagreb, capital de Croàcia, i es va desenvolupar amb tres grups de quatre equips. En aquest sentit, les tricolor es van enquadrar dins el grup A. En aquesta segona mànega, la prova es farà a Budapest (capital d’Hongria) i també dividirà els 12 conjunts participants en tres grups. Així, les de Thierry Renart es troben ara al grup C juntament amb Dinamarca, Letònia i Àustria. 

Cal recordar que entre les dues rondes, sumant els punts, els dos millors combinats promocionaran a Championship de cara el 2025, mentre que els dos pitjors baixaran a Conference. Ara per ara, Andorra es troba en la novena posició amb quatre punts, tres més que Noruega, en últim lloc, i a 16 de Suècia, primer.

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) ha publicat avui la llista que conformarà l’equip per a aquesta segona cita: Celia Palumbo, Patricia Succarat, Andreia Teixeira, Erika Maldonado, Léa Mora, Nadia Olm, Noelia Pauls, Cristina Modesto, Mariona Barcons, Noa Sánchez, Miren Barciela i Anna Fornsubira.

D’altra banda, la FAR ha anunciat la primera competició per a un conjunt dins el programa de desenvolupament Rugby Seven al Principat, el U18. Aquest certamen tindrà lloc aquest cap de setmana a Zabki, una cèntrica ciutat de Polònia, i el vencedor de les sis seleccions – Andorra, Mònaco, Hongria, Sèrbia, Àustria i Bòsnia i Hercegovina – serà promogut a l’Elit d’Europa d’aquesta categoria. Doncs, el conjunt estarà entrenat per Cristian Cerqueda, acompanyat per Matthieu Deleris com a adjunt, Paul Greffier com a Team Manager i el fisioterapeuta Carlos de Sousa, i estarà format pel capità Guillem Badia, Esteban Deleris, Valentin Hoxha, Izan Almeyda, Julià Pintat, Lluc Granyena, Marc Gouarre, Martí Cañada, Pol López, Roger Piñeiro, Unai Xarpell i Gonçalo Dos Santos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT