PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Adrià Vilanova tanca l'etapa a l'FC Andorra

El central català s'acomiada del club després de sis temporades i 148 partits defensant la tricolor

Per El Periòdic

Adrià Vilanova tanca l'etapa a l'FC Andorra.
Adrià Vilanova tanca l'etapa a l'FC Andorra. | @FCANDORRA

Adrià Vilanova i l'FC Andorra separen els seus camins després de sis temporades. El central català acabava el passat diumenge la seva vinculació contractual amb el club i no seguirà formant part de la primera plantilla. D'aquesta manera, posa punt final a una trajectòria de cinc anys i mig defensant la samarreta tricolor.

La relació entre Vilanova i el conjunt pirenaic és una història d’èxit després que el defensa arribés al club amb l’equip jugant a 1a Catalana. Era l’inici del projecte actual i "plegats hem viscut l’etapa més brillant de l’entitat amb tres ascensos i el salt de categories regionals fins al futbol professional en poc més de tres anys i mig", ha apuntat l'FC Andorra en un comunicat.

En aquests sis cursos, el defensa ha disputat 148 partits repartits en quatre categories diferents – LaLiga 2, 1a RFEF, 2a Divisió B i 1a Catalana – i ha anotat vuit gols, un dels més recordats el que li va marcar al Celta de Vigo en el partit de Copa del Rei disputat a l’Estadi Nacional l’any 2021. A més, des de la seva arribada, s’ha mostrat sempre com un futbolista compromès amb el projecte i la institució esdevenint un jugador cabdal per entendre els èxits del club en aquests últims anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT