PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El BUFF Megamo manté el lideratge en la segona etapa

Els equips de Cannondale ISB Sport continuen la batalla, tot i que Calderón i Kortekaas tornen a endur-se el triomf

Per El Periòdic

Instant de la jornada d'avui.
Instant de la jornada d'avui. | Toni Grases

La segona etapa de l'Andorra Epic Pyrenees ha reafirmat el domini dels homes de BUFF Megamo, Hans Becking i Wout Alleman, els quals han defensat el seu èxit d'ahir amb una segona victòria. En la batalla entre els equips de Cannondale ISB Sport, l'avantatge s'ha inclinat encara més a favor de Mònica Calderón i Tessa Kortekaas, les quals han sumat també el seu segon triomf.

El dia, de 46 quilòmetres, ha començat amb una secció del recorregut de la Copa del Món de Cross-Country abans de pujar al port de Cabús, a 2.327 metres. En total, el recorregut ha acumulat 1.310 metres d'ascens i 1.960 metres de descens, incloent-hi un tram a través de la Vall de Sispony i la Ruta del Ferro. 

Diego Rosa i Peeter Pruus han tingut un bon dia en la bicicleta, acabant segons darrere del BUFF Megamo, i pujant al tercer lloc en la classificació general en el procés. Per la seva part, Sergio Mantecón i José María Sánchez han estat tercers, però la seva consistència en les dues primeres etapes els ha portat al segon lloc en la general. A més, són els rivals més propers de Becking i Alleman abans de l'etapa reina, a tres minuts i 55 segons dels homes de groc.

En UCI femení, Meritxell Figueras i Claudia Perett, les dues corredores de l'altre equip Cannondale ISB Sport, han acabat en segona posició, mentre que Almudena Rodríguez i Sara Caballero (Fundación Biela) han completat el podi.

Cal destacar també la participació dels dos conjunts de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC). El primer d'ells (FAC2), format per Roger Turné i Xavi Jové, ha fet un resultat històric assolint la sisena plaça, mentre que el conjunt mixt (FAC1), format per Òscar Cabanes i Jèssica Cruz, ha assolit el quart lloc, posició en la qual es troba a la classificació general a poc menys de set minuts dels primers classificats, la dupla espanyola formada per Cristina Morán i Miquel Faus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT