PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferran Bassas arriba al MoraBanc Andorra

El base català, nascut a Badalona, aterra al Principat per les pròximes dues temporades

Per El Periòdic

Ferran Bassas arriba al MoraBanc Andorra.
Ferran Bassas arriba al MoraBanc Andorra. | MoraBanc Andorra

Ferran Bassas ja és nou jugador del MoraBanc Andorra, i aterra a la Bombonera per ser un dels directors de joc del nou projecte de la temporada 2024-25. Procedent del Dreamland Gran Canaria, i format al Joventut de Badalona, el base català s’ha convertit en un jugador amb una gran experiència, un dels punts més destacats que l’han portat al Principat.

Bassas, qui ha disputat competicions ACB, Eurocup i BCL, ha militat en equips com el Joventut de Badalona, l’Iberostar Tenerife, el San Pablo Burgos i fins a l’actual Dreamland Gran Canaria, conjunt amb el qual el darrer curs va tancar unes dades de sis punts i 3,2 assistències per partit en els 16 minuts de mitja.

El GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha valorat satisfactòriament la seva incorporació afirmant que "estem molt contents pel seu fitxatge, creiem que és un jugador amb molta experiència, que ha disputat moltes temporades doble competició, i això ens ajudarà molt". En afegit, ha destacat que "la seva capacitat de visió, direcció i anotació ens dona una virtut més al nostre joc. Ens aportarà moltes coses. Sumem una persona implicada dins del club i ens ajudarà a ser millors i més competitius".

Aquesta és la quarta incorporació del MoraBanc Andorra per a la temporada vinent després de Chumi Ortega, Shannon Evans i Ben Lammers.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT