PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern encoratja a fer ús de les places d'universalitat

L'Executiu creu que l'afer ha de servir per obrir un període de "reflexió" al COA

Per El Periòdic

El Govern encoratja al COA i les federacions a fer ús de les places d'universalitat per als propers Jocs Olímpics.
El Govern encoratja al COA i les federacions a fer ús de les places d'universalitat per als propers Jocs Olímpics. | COA

El Govern creu que l'afer de les places d'universalitat ha de servir per obrir un període de "reflexió" al COA. Per aquest motiu, la titular de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, – qui ha comparegut aquest dimecres en qualitat de ministra portaveu – ha encoratjat a l'entitat i a les federacions a "trobar una solució" per tal que aquestes invitacions s'utilitzin de cara als propers Jocs Olímpics. Això sí, sempre que s'adrecin a esportistes d'un cert nivell.

Preguntada per la polèmica sorgida els darrers dies, Marsol ha reconegut que fer ús o no d'aquestes invitacions "és una competència del COA". De fet, ha recordat que la majoria de federacions van estar d'acord en no utilitzar aquestes places. Tot i això, ha declarat que no deixa de ser "una bona oportunitat per als esportistes del país".

En aquest sentit, la ministra ha posat en relleu que "els encoratgem a trobar una solució que pugui beneficiar els esportistes per tal que puguin tenir aquestes invitacions per participar als Jocs en algunes modalitats".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT