PUBLICITAT

El fiscal demana 18 mesos i l'expulsió definitiva per ús de document fals

  • L'acusat resideix a França i és originari, suposadament, de l'Azerbadjan
E.A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Interior de la seu de Justícia Foto: TONY LARA

Un home acusat de crear i utilitzar un passaport i un permís de conduir internacional falsos podria acabar complint 18 mesos de presó i sent expulsat definitivament del Principat si la sentència del Tribunal de Corts acaba atenent la petició de pena del Ministeri Fiscal. El processat, que es troba en presó preventiva, és suposadament originari d'Azerbadjan i respon a les inicials J. J. El seu advocat va estar d'acord amb la qualificació del delicte per part de la Fiscalia, però va sol·licitar que la pensa no sigui superior als 12 mesos de presó –quatre dels quals, ferms.

L'acusat, que resideix a Pamiers (França), va ser controlat per la Policia el mes d'agost passat, a la duana de Porta. Després de les comprovacions pertinents, J. J. va ser detingut. Ara bé, l'advocat va recordar que, en aquells moments, no duia el passaport en qüestió –un document fals pel qual ja va complir pena de presó a França.

El processat, assistit per una intèrpret, va explicar que els problemes d'identitat tenen a veure amb la relació amb el seu país, motiu pel qual va sol·licitar asil polític a França.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT