PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp reobre la piscina de la Mola després de dos anys de remodelació

Les renovades instal·lacions inclouen millores en la impermeabilització, seguretat i una nova zona enjardinada

Per El Periòdic

La piscina de la Mola, a Encamp.
La piscina de la Mola, a Encamp. | Comú d\'Encamp

El comú d'Encamp ha obert les instal·lacions de la piscina de la Mola aquest dimarts. El servei estarà obert en el seu horari habitual, de 10.00 a 20.00 hores, i fins al pròxim 7 de setembre. Pel que fa a les tarifes, l'entrada diària serà de 7,80 euros per als adults i 4,40 euros per als infants i sèniors (majors de 65 anys), amb un descompte del 10% per als usuaris del Carnet Jove en ambdues franges.

L'abonament per a tot l'estiu serà, en el cas dels socis que tinguin abonament anyal dels centres esportius de la parròquia, de 29,40 euros per als adults i 14,40 euros per als infants i majors de 65 anys. Per als usuaris que no siguin socis, l'abonament tindrà un cost de 100 euros per als adults i 52 euros per als infants i majors de 65 anys, amb un 20% de descompte per als usuaris del Carnet Jove.

Treballs de remodelació 2022-2024

Les últimes actuacions a la piscina de la Mola han consistit, primerament, a refer la impermeabilització de la piscina, a més de substituir els sortidors exteriors, formant part de la segona fase del projecte, que s'ha desenvolupat durant l'any 2023 i aquest 2024.

D'altra banda, també s'han fet actuacions a la zona aquàtica, substituint la primera reixa perimetral de recollida d'aigua per una nova i la gespa artificial al voltant del perímetre de la piscina per un nou paviment antilliscant. En aquesta zona també s'han mogut les baranes perimetrals per ampliar la zona enjardinada de la piscina fins a la zona del pediluvi. A més, s'han realitzat millores en el sistema de climatització de l'aigua, s'ha instal·lat una lona i s'han col·locat ancoratges a terra per poder tapar la piscina a l'hivern i allargar-ne així la seva vida útil.

En la zona del bar, s'ha enderrocat el paviment exterior i interior per col·locar el mateix model de paviment que en la zona de piscina, i un paviment continu en la nova cuina i barra de bar. S'han enderrocat també les parets existents del bar i de la cuina per fer una nova distribució, i s'ha subministrat nou mobiliari i un nou equipament per la cuina i el bar.

A la pista de voleibol s'ha construït un mur de formigó armat per sostenir l'aportació de sorra de platja, s'ha ampliat la profunditat del sorral arribant a 50 cm de profunditat, tal com demana el reglament de vòlei Platja, s'han impermeabilitzat, arrebossat i pintat els murs existents i s'ha instal·lat una barana en el mur que confronta amb el riu. Tanmateix, s'han col·locat nous pals metàl·lics per a la xarxa de voleibol, noves xarxes i un nou punt de neteja pels peus a la sortida del sorral.

El comú d'Encamp va iniciar les obres de remodelació de la piscina de la Mola l’any 2022, començant amb una primera fase que va tenir com a objecte la zona aquàtica, i va comportar la impermeabilització del vas de compensació de la piscina per millorar-ne l'eficiència. També es van instal·lar elements de seguretat, com una escala metàl·lica per poder accedir a l'interior del vas de compensació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT