PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Triomf dels germans Taulats

Ambdós vencen en les seves respectives categories de la Copa d'Espanya d'Escalada en Bloc

Per El Periòdic

Laia Taulats durant la cita.
Laia Taulats durant la cita. | FAM

La Copa d'Espanya d'Escalada en Bloc 2024 va celebrar el passat cap de setmana la seva segona prova a Móstoles (Madrid) amb una àmplia participació juvenil de més de 200 esportistes, entre els quals participaven els tecnificats Laia i Nicolau Taulats, que es van endur el triomf en les seves respectives categories, sub18 i sub14.

El dissabte es van disputar les proves classificatòries de bloc juvenil en categoria sub14, sub16 i sub18, que van donar el pas a les finals que es van disputar a la tarda. Els Taulats van dominar els nervis i van aconseguir el passi a aquesta ronda gràcies a la tercera posició aconseguida del Nicolau i la sisena de la Laia, i en la ronda final, ambdós es van proclamar líders de les seves categories, completant els blocs amb autoritat.

El diumenge 30 van tenir lloc les proves classificatòries de bloc en categoria absoluta, i disputant-se, posteriorment, la final d'aquestes classificatòries. Laia Taulats, que també va participar en aquesta categoria, va aconseguir passar la ronda classificatòria i en la final va assolir la setena plaça.

Dins de la classificació general de la Copa d’Espanya, cal destacar que Laia Taulats està classificada en novè lloc sumant un total de 755 punts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT