PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Club Natació Sincronitzada Serradells clou el curs brillant a Lleida

Les andorranes obtenen l'or en totes les categories en les quals tenen representació

Per El Periòdic

L'equip aleví amb la medalla d'or.
L'equip aleví amb la medalla d'or. | Club Natació Sincronitzada Serradells

El Club Natació Sincronitzada Serradells va cloure la temporada el passat cap de setmana brillant en el III Open CN Lleida, un esdeveniment que va reunir gairebé 200 nedadores de nou conjunts diferents d'aquesta disciplina, i en el qual les andorranes van obtenir medalles d'or en totes les categories en les quals van tenir representació. 

Així doncs, la primera posició en combo Aleví va ser per a Mariona Gustavsson, Rocío Gimenezm, Lara Gomes, Anouk Van Den Eerenbeemt, Ona Vinós, Celia Gayoso, Maria Aso, Noemi de Pablo, Meritxell Alonso, Sara Revuelta, Victoria Estepa i Alexia Burzaco. En duo Infantil, Aran Van Den Eerenbeemt i Mariona Casas van assolir el triomf, mentre que Zoe Palau i Jasmine Serrano ho van fer en duo Júnior. Per la seva part, Georgina Esparza i Selena Bellocq es van fer amb la plata en aquesta darrera categoria. 

Cal destacar la participació del Lau Sport, un altre club de natació artística del país, que també va participar i va obtenir una medalla de plata en el duo Infantil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT