PUBLICITAT

Més de 300 participants en les marxes moto turístiques del Motand

La segona edició d’aquest esdeveniment a la capital tanca edició amb una àmplia afluència

Per El Periòdic

Instant de la segona edició del Motand.
Instant de la segona edició del Motand. | Comú d\'Andorra la Vella

La segona edició del Motand ha tingut una àmplia afluència de visitants al llarg de tot el cap de setmana tot i les precipitacions registrades el matí de dissabte. L’esdeveniment ha tornat a assolir el seu objectiu: potenciar i dinamitzar el sector del motor a la parròquia i, concretament, a les avingudes Santa Coloma i Enclar, generant bones sensacions entre els comerciants de la zona.
D’aquesta manera, les marxes moto turístiques, la Rider 468 i la Road Trip, han comptat amb més de 300 participants, i a la desfilada de cloenda de la iniciativa, la qual ha tingut lloc aquest diumenge al matí, hi ha pres part fins a un centenar de motos. A més, l’exhibició de Narcís Rocas també va tenir una alta afluència de públic omplint l’avinguda d’Enclar i dinamitzant la tarda de dissabte.

Amb tot, des del Comú es valora positivament la segona edició del Motand i es remarca la necessitat de continuar potenciant esdeveniments que sorgeixin dels neguits del teixit comercial i empresarial de la parròquia. En aquest sentit, des dels comerços col·laboradors i els establiments de restauració s’han registrat bones sensacions durant el cap de setmana. A més, cal recordar que l’organització ha comptat amb la col·laboració de la Penya Motorista l’Esquirol i dels privats que han tingut presència al Motand.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT