PUBLICITAT

Gutiérrez és 12a a l'eslàlom de la súper combinada

  • Només es disputa una prova pel fort vent
EL PERIÒDIC
SAINT MORITZ

Periodic
Gutiérrez, en una imatge d'arxiu als Jocs Olímpics. Foto: ZIMBIO.COM

Mireia Gutiérrez va disputar ahir la prova de la Copa d'Europa de Saint Moritz, tot i que la súper combinada no es va poder completar per culpa del fort vent. Amb tot, l'andorrana va córrer l'eslàlom, prova en què va finalitzar 12a a només 70 centèsimes del millor temps de la mànega, segons va informar la Federació Andorrana d'Esquí. Al tancament d'aquesta edició, la FIS encara no havia fet públics els resultats oficials.

Els entrenadors de l'andorrana, que forma part de l'equip de França, van valorar amb bona nota la primera part de la baixada de Gutiérrez, tot i que també van assegurar que la pista estava una mica deteriorada en el moment del pas de l'esquiadora del Principat. De la mateixa manera, les mateixes fonts van comentar que a la part final va cometre petites errades que la van fer perdre algunes centèsimes que podien haver estat importants pel resultat final.

Així mateix, avui continua la competició a l'estació de Saint Moritz, ja que es disputa el descens, que deixarà sentenciada la súper combinada, a més d'un altre descens. Amb tot, la celebració de les proves estarà sotmesa a les condicions del temps.

ESLÀLOM FIS DE L'EQUIP FEMENÍ / Ahir es va disputar a Montgenèvre un nou eslàlom FIS amb la presència de Carla Altimir i Sofie Juarez. Cara i creu per les dues a una cursa que va comptar amb la créme de la créme de la Copa del Món, com Tessa Waley, Anne Sophie Barthet, Taina Barios, Natasia Noens o Claire Dautherives.

Entre aquest elenc de grans corredores, Carla Altimir va aconseguir la 24a posició i 95,49 punts FIS, en una cursa en què l'andorrana, que torna a la competició després d'una greu lesió de genoll i que va debutar fa uns dies, va fer un test bastant positiu.

Per la seva part, Juarez va quedar fora de cursa a la primera mànega. Les dues viatgen ara a Alpe d'Huez, on avui i demà correran dues carreres FIS: un eslàlom i un gegant.

EQUIP MASCULÍ / Per altra part, l'equip masculí de la FAE és a Val Gardena (Itàlia) per la Copa del Món que es disputa demà. En el primer entrenament, Kevin Esteve va ser 64è i Marc Oliveras 76a.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT