PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra ja té definida la pretemporada

De moment ja s'han fet oficials dos amistosos, contra l'Osca i el Sabadell

Per El Periòdic

L'entrenador de l'FC Andorra, Ferran Costa.
L'entrenador de l'FC Andorra, Ferran Costa. | @FCANDORRA

L'FC Andorra tornarà als entrenaments el proper dimecres 10 de juliol, data que donarà tret de sortida a la pretemporada del conjunt dirigit per Ferran Costa. Els futbolistes passaran les pertinents proves mèdiques els dos primers dies i s'exercitaran a l'Estadi Comunal durant les dues primeres setmanes de preparació.

En el mes i mig que durarà la pretemporada abans de l'inici de la lliga, previst pel cap de setmana del 24 i 25 d'agost, els tricolor disputaran diversos amistosos de preparació i realitzaran una estada a San Pedro del Pinatar. Està previst que els pirenaics estiguin a les instal·lacions murcianes del dilluns 22 fins diumenge 28 i disputin dos partits amistosos.

Després, el conjunt andorrà continuarà disputant partits de preparació al llarg dels següents tres caps de setmana amb l'objectiu de preparar-se de la millor manera possible per l'inici de competició. En aquest sentit, de moment ja s'han fet oficials dos amistosos –contra l'Osca i el Sabadell– i en els pròxims dies s'aniran publicant la resta, segons han apuntat des del club.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT