PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

César Morgado, nou defensa de l'FC Andorra

El central arriba lliure procedent del Lugo i signa per una temporada més una altra d'opcional

Per El Periòdic

César Morgado, la nova incorporació de l'FC Andorra.
César Morgado, la nova incorporació de l'FC Andorra. | CD Lugo

L'FC Andorra continua reforçant la seva plantilla amb la incorporació del defensa central César Morgado. El defensa, de 31 anys, arriba lliure després de tancar la seva etapa amb el Lugo aquest darrer curs, signant per una temporada més una altra d'opcional.

Morgado és un central esquerrà amb una àmplia experiència i una trajectòria contrastada després de 263 partits repartits en 11 temporades consecutives entre 1a RFEF i 2a Divisió B. El curs anterior va jugar 29 partits amb el Lugo –28 de titular– i abans havia passat per les files del Sabadell, Badajoz, el València B, Villanovense, Cultural Leonesa, Mérida i Córdoba B. Precisament amb el Sabadell trobem l'únic enfrontament de Morgado contra els tricolor, en un duel de gran record per als andorrans: victòria a la Nova Creu Alta amb un gol d'Adri Vilanova en el darrer minut que va significar un punt d'inflexió en la temporada de l'ascens al futbol professional.

Nascut a Barcelona perquè el seu pare, l'exfutbolista Sergio Morgado, estava jugant amb l'Espanyol, el central va formar-se al futbol formatiu del Vila-real i va jugar també al juvenil de l'Atlético. Ja en categoria sènior, Morgado va iniciar el seu pelegrinatge que el va portar a la UD Badajoz i al Pacense abans de fer el salt a 2a B amb el filial del Córdoba.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT