PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alberto Solís, primer fixatge de l'FC Andorra

El migcampista sevillà signa per dues temporades, prorrogable a una més en cas d'ascens de categoria

Per El Periòdic

Alberto Solís, el primer fixatge de l'FC Andorra.
Alberto Solís, el primer fixatge de l'FC Andorra. | @FCANDORRA

L'FC Andorra ja ha fet oficial la seva primera incorporació de cara el nou curs a 1a RFEF. Com es va informar amb anterioritat, serà Alberto Solís, sevillà que s'ha desvinculat del Real Unión i que signa per dues temporades amb l'entitat tricolor, prorrogable a una més en cas d'ascens de categoria.

Es tracta d'un migcampista ofensiu amb una gran capacitat golejadora i àmplia experiència en la tercera categoria del futbol espanyol. I és que després del seu debut amb el filial del Celta la temporada 2016/17 encara en edat juvenil, Solís ha disputat 182 partits entre 2a divisió B i 1a RFEF, gairebé sempre convertit en un jugador important dels seus equips: primer al filial gallec i després a la Cultural Leonesa i el Real Unión.

A Irun, el darrer curs, Solís va culminar una temporada brillant en l'aspecte individual: va ser titular en tots els 38 partits de lliga i va explotar en l'apartat golejador. Tot i no ser davanter, es va convertir en un dels màxims golejadors del seu equip i de la lliga amb 12 dianes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT