PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Telecom inclou més països europeus al servei de roamming

La cobertura es millorarà a partir del dia 22 de juny

Per El Periòdic

S'amplia el nombre de països on s'ofereix el servei de roaming.
S'amplia el nombre de països on s'ofereix el servei de roaming. | Arxiu ANA

Andorra Telecom ha millorat la cobertura de països en roaming, que inclou des del dia 22 de juny, nous països a la zona 1 (la zona europea) i ha reduït les tarifes de dades en un nombre important de països a la zona 2.

Així, els nous països que s'afegeixen a la zona 1 són Bielorússia, Bòsnia i Hercegovina, Canadà, Gibraltar, Groenlàndia, Macedònia del Nord, Rússia, Sèrbia i Ucraïna. D'aquesta manera, la gran majoria dels països europeus, juntament amb els Estats Units i Canadà, estan inclosos en aquesta zona. La zona 1 és la que cobreix el servei de roaming diari de dades i trucades i les opcions de dades i trucades en roaming de la Tarifa L.

Pel que fa a la zona 2, que fa referència a la resta del món, les tarifes de dades en roaming milloren de manera significativa a Argentina, Austràlia, República Dominicana, Egipte, Hong Kong, Israel, Japó, Kuwait, Mèxic, Marroc, Nigèria, Nova Zelanda, Panamà, Paraguai, Puerto Rico, Qatar, Reunion, Aràbia Saudita, Corea del Sud, Taiwan, Tailàndia, Emirats Àrabs Units, i l'Uruguai, passant a 0,06€/MB. La resta de països es mantenen sense cobertura de dades degut a les tarifes fora de mercat imposades pels operadors locals.

Finalment, la zona d'Espanya, França i Portugal resta sense canvis, oferint la totalitat de les dades i trucades internacionals en roaming per a aquells clients que tinguin les opcions de dades o trucades en Roaming de la Tarifa M o la Tarifa L i també amb el servei de roaming diari de dades i de trucades.

El responsable de màrqueting de la companyia, Xavier Agulló, ha afirmat que "el fet de cobrir gairebé tot el territori europeu amb les tarifes de la zona 1 és una millora que dona tranquil·litat als clients que es mouen per aquesta zona". A més, Agulló ha destacat que "aquestes millores en la qualitat de les tarifes de roaming han estat possibles gràcies a la feina permanent de negociació que es du a terme des de la companyia, i continuarem treballant per a poder oferir encara millor cobertura en el futur".

Els clients que desitgin activar alguna de les opcions de roaming poden fer-ho fàcilment a través de la botiga online o de l'app d'Andorra Telecom.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT