PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cardelús viatja aquest cap de setmana a la 'Catedral' dels Països Baixos

El pilot torna a competir després de passar pel quiròfan i amb la voluntat de mantenir la bona progressió

Per El Periòdic

Xavi Cardelús pilotant la Moto2.
Xavi Cardelús pilotant la Moto2. | Cardelús Racing Team

L’històric circuit d’Assen (Països Baixos), l’anomenada 'Catedral' del motociclisme mundial, acollirà aquest cap de setmana el vuitè Gran Premi de Moto2 del curs, una cita que arriba gairebé un mes després de la disputa de l'anterior al circuit italià de Mugello i, la qual Xavi Cardelús afronta després d’haver passat pel quiròfan fa tres setmanes per resoldre els problemes causats per la síndrome compartimental al seu avantbraç dret.

Recuperat ràpidament de la intervenció i tornat a la seva rutina de preparació física habitual molt poc temps després de l'operació, el pilot de Fantic Racing arriba a aquesta cursa en plena trajectòria ascendent que l’està portant a estar cada vegada més a prop dels pilots més ràpids d’una categoria en la qual un sol segon de diferència pot representar una vintena de posicions. 

"Tinc moltes ganes de pujar de nou a la Kalex i, sobretot, comprovar que ja han desaparegut les molèsties a l’avantbraç", ha esmentat l'andorrà, tot recordant que pocs dies després de passar pel quiròfan "vaig començar a fer exercici físic de manera progressiva i vaig recuperar la força i la mobilitat amb rapidesa". Pel que fa a l'aspecte competitiu, el pilot confia a continuar endavant "amb el canvi que estic fent en alguns aspectes per treure el màxim rendiment dels neumàtics Pirelli i el que té a veure amb els punts de frenada i acceleració". 

Les dues sessions d’entrenaments lliures de divendres donaran pas al dissabte, el qual decidirà les posicions de la graella de la cursa que es disputarà l'endemà en horari habitual (12.15 hores) i està programada a 22 voltes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT