PUBLICITAT

Andorra, seu de l'Europeu de Petits Països de bàsquet masculí

El campionat es disputarà des del 25 al 30 de juny

Per Agències

La Bombonera.
La Bombonera. | ANA ESPORTS

Quatre seleccions: Gibraltar, Malta, San Marino i Andorra disputaran del 25 al 30 de juny, el Campionat d'Europa de Petits Països. Enguany, es fa a Andorra, en el que serà un test important de cara als Jocs dels Petits Estats del 2025. Tots els partits es disputaran en el Poliesportiu d'Andorra.

El seleccionador andorrà, Cristian Vegas ha confeccionat un equip que està format per: Bruno Bartolomé, Toi Gabriel, Aaron Guzman, Dot Martí, Alex Peral, Jordi Serrato, Sergi Serrato, Oriol Fernández, Leo López, Ignasi Armengol, David González i Hugo Gauthier. El sistema de competició estarà dividit en una fase de grup, dues semifinals, una final i un tercer-quart lloc.

D'aquesta manera l'inici de la competició es portarà a terme el proper dia 25 de juny. Hi haurà un dia de descans que serà el 28 de juny per acabar el dia 30 de juny.

Els horaris seran els següents: el dia 25 de juny competiran Gibraltar i Malta a les 17 hores i San Marino i Andorra a les 19:30 hores. El dia 27 de juny competiran Gibraltar i San Marino a les 17 hores i Andorra i Malta a les 19.30 hores. El dia 29 de juny es disputarà la Semifinal 1. (hora a determinar) i la Semifinal 2. (hora a determinar). El dia 30 de juny es disputarà el 3r i 4t lloc a les 17 hores i, finalment, a les 19.30 hores tindrà lloc la final.

Durant la darrera setmana ja ha pogut treballar amb els 12 seleccionats. Per Vegas "l'objectiu és quedar entre els tres primers i sobretot intentar estar a la final". En ser amfitrions, Vegas espera que "el grup estigui molt motivat i no tingui una pressió afegida per jugar a casa".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT