PUBLICITAT

Finalitzen els treballs per a la imposició directa

MARC RODRÍGUEZ
ANDORRA LA VELLA

La Comissió legislativa de Finances i Pressupost va tancar ahir els treballs d'esmenat de les tres lleis d'imposició directa – el projecte de llei de l'impost sobre societats, el projecte de llei de l'impost sobre la renda de les activitats econòmiques i el projecte de llei de l'impost sobre la renda dels no-residents fiscals–, assolint un grau de consens entre PS i CR que va deixar al president de la comissió, el socialdemòcrata Jordi Font, «molt satisfet pel fet d'haver consensuat unes lleis pràcticament revolucionàries».

A més, la comissió va iniciar els treballs d'esmenat al projecte de llei de l'IVA, tancant «un terç de les esmenes», concretament 22 del total de 54 presentades per CR. És per això que, segons Font, en les dues reunions previstes entre Nadal i Cap d'Any els treballs podrien finalitzar, ja que «això és una qüestió de voluntat política», segons va recordar el socialdemòcrata.

Compareixença el 23 / D'altra banda, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, compareixerà el proper 23 de desembre, a les cinc de la tarda, davant el Consell General per donar explicacions sobre l'estat de les negociacions de l'acord monetari amb la Unió Europea. Així es va acordar durant la Junta de presidents de grups parlamentaris celebrada ahir al matí, on també es va fixar el 29 de desembre com a data per debatre el projecte de llei de pressupost.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT