PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un total de 13 atletes representaran Andorra en el Míting dels Petits Estats d'Europa

La cita tindrà lloc aquest dissabte al Lathbury Athletics Stadium de Gibraltar

Per El Periòdic

El Lathbury Athletics Stadium de Gibraltar.
El Lathbury Athletics Stadium de Gibraltar. | FAA

La Comissió Tècnica de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) va anunciar ahir la llista de seleccionats per participar en el Míting dels Petits Estats d'Europa, el qual se celebrarà al Lathbury Athletics Stadium de Gibraltar aquest dissabte 22 de juny. En total seran 13 els representants tricolor, sis dones i set homes.

Entrant al detall, en categoria femenina prendran part Carlota Málaga (100 mll), Aroa Carballo (4.000 mll), Aina Cinca (1.500 m), Jeanne Cros (5.000 m), i Duna Viñals i Alba Viñals (400 mt). En afegit, Málaga, Carballo i les germanes Viñals participaran en la prova de relleu suec. En categoria masculina prendran part Guillem Arderiu i Dylan Ben-Ahmed (100 mll), Pau Blasi (400 mll), Pol Moya (1.500 m), Carles Gómez (1.500 mll), Nahuel Carabaña (5.000 mll) i Eloi Vilella (400 mt). En aquest cas, en el relleu suec participaran Arderiu, Ben-Ahmed, Blasi i Vilella.

La delegació estarà encapçalada pel gerent de la FAA, Victor Cunill, qui anirà acompanyat per Anna Achon, Ariadna Audivert i Mikel de Sa.

Cal destacar que el Principat ha participat habitualment en aquest míting, tot i que enguany ho fa amb la delegació notablement més àmplia gràcies al nombre d'atletes que han aconseguit les mínimes exigides per la cita. En afegit, la prova que tindrà lloc a Gibraltar té la qualificació Bronze per la World Athletics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT