PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CV Andorra commemora el primer equip femení de la seva història

En la gala anual van celebrar els seus 40 anys fent una menció especial al primer conjunt que va pujar a Divisió d'Honor

Per El Periòdic

Instant de la gala d'ahir.
Instant de la gala d'ahir. | @m4rv_d3sign

El Club Vòlei Andorra va celebrar ahir els seus 40 anys en la gala anual que organitza des de l'any passat. Es tracta d'un acte obert en el qual van poder assistir totes les jugadores i els jugadors que han passat per l'entitat, i que va commemorar a diferents antics membres com el primer equip femení i el primer conjunt masculí que va assolir l'ascens a Divisió d'Honor, la temporada 1989/90.

En la cerimònia, que va comptar amb l'assistència de gairebé 370 persones i en la qual van ser presents el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González; la cònsol major d'Escaldes-Engordany i exjugadora del conjunt andorrà, Rosa Gili; el secretari d'Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, també es va fer una menció especial a Lluís Hillaire, ànima del club durant els seus 40 anys, i a 'Miqui' Ripoll en agraïment a la seva dedicació al voleibol del país.

Cal destacar que aquest passat curs el Club Vòlei Andorra va comptar amb 275 inscrits i amb vuit equips en competició catalana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT