PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El combinat infantil d'hoquei, sisè en el Campionat d'Espanya

Els de Manel Rubio vencen a Navarra i Cantàbria, però cauen contra Galícia en la lluita pel cinquè lloc

Per El Periòdic

Imatge del combinat.
Imatge del combinat. | FAP

El passat cap de setmana va cloure la 28a edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d'hoquei de categoria infantil que es va disputar a Alcobendas (Madrid), en la qual la selecció andorrana va finalitzar en sisena posició de la dotzena de participants. Els del Principat van jugar una primera fase en la qual van aconseguir classificar-se en tercera posició, per darrere de Catalunya i Madrid, i per davant de Navarra i Cantàbria, passant a jugar contra Galícia en la següent ronda.

En la fase de grups, doncs, els de Manel Rubio es van desfer de Navarra (2-1) i Cantàbria (1-2), per posteriorment caure contra Catalunya (10-0) i Madrid (0-3). Així, en l'encreuament pel cinquè i sisè lloc van haver de jugar contra Galícia, contra qui van perdre per 0-5. Al final, sisè lloc de 12 seleccions per als pirenaics tenint clar els desavantatges envers els rivals, i és que els andorrans eren fins a dos anys més petits. 

El seleccionador va valorar la participació del conjunt tricolor assenyalant que "s'ha complert l'objectiu de continuar creixent en tots els aspectes del joc i mirar de ser competitius durant els 40 minuts". "Hem guanyat dos partits i en la resta hem estat vius i amb opcions fins al final, excepte amb Catalunya, que és la campiona i ara mateix inabastable per a la resta", va completar Rubio abans d'afegir que "aquests jugadors tenen un mèrit enorme, aconseguint aquest resultat final essent entre un i dos anys més petits que els contraris, han rendit molt per sobre de les expectatives i han demostrat una actitud i una capacitat d'esforç i de lluita dignes de campions".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT