PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Cardenales RC, de Tucumán, rep equipament esportiu de la FAR

L'acció solidària s'ha dut a terme amb Argentinos en Andorra i s'afegeix a les anteriors com amb l'escola de Malabo

Per El Periòdic

Marcelo 'Riccie' Ponce, president d'Argentinos en Andorra, amb la samarreta del VPC.
Marcelo 'Riccie' Ponce, president d'Argentinos en Andorra, amb la samarreta del VPC. | FAR

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR), a través de la seva escola de rugbi, ha anunciat avui una nova iniciativa solidària que reforça el seu compromís amb el desenvolupament del rugbi a nivell internacional. En col·laboració amb l'associació Argentinos en Andorra, la federació ha enviat avui equipament esportiu a l'escola de rugbi de Cardenales RC, a Tucumán (Argentina), fet que els permetrà millorar la qualitat dels entrenaments.

Aquesta acció solidària, han informat, té com a objectiu principal promoure el desenvolupament dels joves jugadors, afavorint la seva formació i el creixement personal mitjançant el rugbi. En aquest sentit, el president de la FAR, Jean Marc Flaux, ha expressat el seu entusiasme al respecte: "Ens sentim honrats de poder col·laborar amb Cardenales RC. Aquesta iniciativa, possible gràcies al suport de l'associació Argentinos en Andorra, reflecteix els nostres valors de solidaritat i cooperació internacional". "Confiem que aquesta ajuda contribuirà significativament a fomentar els valors del rugbi a Tucumán, tal com hem fet amb la nostra col·laboració amb l'escola de rugbi de Malabo a Guinea Equatorial", ha afegit.

Així, aquesta nova acció solidària se suma a les iniciatives anteriors de la FAR com l'apadrinament de l'escola de rugbi de Malabo, on s'ha treballat per proporcionar recursos per al desenvolupament del rugbi en aquesta regió d'Àfrica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT